letettek-a-szena-reti-lakopark-alapkovet

Letették a Széna réti lakópark alapkövét

Ünnepélyes keretek közt tették le a Széna réti lakópark alapkövét. A júliusi szerződéskötés után hivatalosan is elindult az a folyamat, amelynek első ütemében 71 önkormányzati bérlakást alakítanak ki. A beruházást egy milliárd forintos keretből valósítja meg a kivitelező.

tamogatjak-az-elso-lakashoz-jutast

Támogatják az első lakáshoz jutást

Rendkívüli testületi ülés keretében döntött a Nyírbátori Önkormányzat a helyben élő fiatalok első lakáshoz jutásának támogatásáról. A határozat 2019. augusztus 5-től érvényes.

jardak-utcak-terek

JÁRDÁK UTCÁK TEREK

A város 2014-től részben folytatta a megkezdett infrastruktúra fejlesztési programokat, részben új célokat tűzött ki az itt élők igényeihez igazodva és a 21. század kihívásaira reagálva.

lehetoseg-es-felelosseg

LEHETŐSÉG ÉS FELELŐSSÉG

A megyében nincs még egy olyan város, amelynek a gazdasága – lakosságarányosan – olyan mértékben nőtt volna, mint a most 740 éves Nyírbátoré. A város ipari kapacitása, Nyíregyháza után, a második legnagyobb a megyében. A 2002-ben – 2003-ban kezdődő ipari beruházási kedv, szinte töretlenül folytatódik napjainkban is, s következményeként, több, mint ötezren dolgoznak az ipari parkban.