meg-varjak-a-kerelmeket-a-leendo-berloktol

MÉG VÁRJÁK A KÉRELMEKET A LEENDŐ BÉRLŐKTŐL

Továbbra is várják a kérelmeket a polgármesteri hivatalban azoktól, akik a Széna réti lakóparkban szeretnének lakást bérelni. Mivel a kivitelezési munkálatok csúsztak, a lakók előreláthatóan ősz végén költözhetnek be a bérlakás program keretében elkészülő 71 lakásba.

a-vedonoket-koszontotte-a-varos

A VÉDŐNŐKET KÖSZÖNTÖTTE A VÁROS

Nyolc körzetben kilenc védőnő végzi munkáját Nyírbátorban. A Védőnők Nemzetközi Napja alkalmából a város és a szociális szolgálat vezetése közösen köszöntötte a hölgyeket. 

az-elet-megy-tovabb

Az élet megy tovább

„ Az volt az igazán fontos számomra, hogy a családok a mindennapi életükön ne érezzék a gondokat, már amiben valamilyen anyagi szerepe van az önkormányzatnak. Gondolok itt ösztöndíjakra, támogatásokra. Az sem jöhet szóba, hogy embereket bocsássunk el” mondja Máté Antal, akit Nagy Miklós kérdezett.

tizenot-milliardos-fejlesztes-az-unilevernel

Tizenöt milliárdos fejlesztés az Unilevernél

„Megértem a lakosság aggályát, amely egy vegyi gyár esetében természetes. Persze, ha ez a lakosság pontosan ismerné, hogy mi és hogyan történik a gyártás során, sokkal nyugodtabb lenne. A mi gyárunk egy XXI. századi üzem, tele kontroll-rendszerekkel mondja a vegyipari gyár igazgatójaB uus Viktor.