egesz-evben-varja-majd-a-lakossagot-a-sportpalya

Egész évben várja majd a lakosságot a sportpálya

Átadták a munkaterületet a kivitelező számára a karbantartást és funkcióbővítést is magába foglaló munkálatok elkezdéséhez a városi sportpályán. A jelenleg már a nyírbátori önkormányzat által működtetett sportpályán mintegy 50-60 millió forintos keretből valósítják meg a sport- és szabadidős területrészek fejlesztését célzó beruházást.

batori-sportnapok--2019

BÁTORI SPORTNAPOK - 2019

A hagyományos strandröplabda tornán 20 csapat mérkőzött, a 3. Dragon Race akadály-futóversenyen bőven 400 fölötti versenyző rajtolt el. Nagy sikerrel rendezték meg a hétvégi sportnapokat. A két sportág mellé idén becsatlakozott a Széna réti tónál megrendezett horgászverseny is.

ujratervezes…

Újratervezés…

Aki sokat autózik idegen helyeken, az sokszor hallhatta már a navigációs készülékéből a fenti kijelentést, ami azt jelenti általában, hogy eltévedtünk és a készülék új útvonalat keres annak érdekében, hogy célba érjünk. Azonban ha napjainkban a nyírbátori labdarúgásról beszélünk, baljós jelentéssel bír ez a szó.

a-magyar-valogatottban-csoba-adrienn-kepviselte-nyirbatort

A magyar válogatottban Csoba Adrienn képviselte Nyírbátort

Ismét a magyar csapat hozta el a V4 összetett elsőségért járó kupát az Olimpiai Reménységek Versenyén

antal-david-magyar-bajnok

Antal Dávid magyar bajnok

1500 méteres gyorsúszásban aranyérmes

majoros-bence-az-asztalitenisz-vilagbajnoksagon

Majoros Bence az asztalitenisz világbajnokságon

Budapesten, a Hungexpo területén került megrendezésre 2019. április 21-28 között a „Liebherr Asztalitenisz Világbajnokság 2019”. A világversenyen 155 ország 800 versenyzője képviselteti magát, köztük Majoros Bence Magyarország jelenleg legjobb férfi játékosa, akinek a karrierje Nyírbátorból indult.

sportfejlesztesek-nyirbatorban

SPORTFEJLESZTÉSEK NYÍRBÁTORBAN

Ami konkrétan a szabadidő eltöltéséhez kínált tereket illeti, abban éppen mostanában is feltűnő igyekezet tapasztalható, látványos eredményekkel. Ilyen például a megújult Ifjúsági és Családi Kuckó továbbfejlesztése, illetve felújítása és korszerűsítése, de ebbe a körbe tartozik bizonyos sportlétesítmények fejlesztése, vagy azok finanszírozásában a város részvétele.

nyuszi-futas-2019ben-is

Nyuszi futás 2019-ben is

A Nyírbátori Futók Köre már hatodik alkalommal szervezi meg a tavaszi Nyuszi Futást. 

tolgyes-dorottya-a-vilag-legjobbjaival-keszul-hamarosan

Tölgyes Dorottya a világ legjobbjaival készül hamarosan

Tagadhatatlan, hogy különösen női vonalon az ázsiai asztalitenisz erősebb, gyorsabb és eredményesebb. Ez, ha a sportág iránti érdeklődést, az asztaliteniszbe áramló pénzt nézzük, komoly problémákat vet fel, mondja a Csekő Sándor, aki az egyik elnökségi tag sportág országos szövetségében. 

tolgyes-dorottya-a-valogatottban-is-bizonyitott

Tölgyes Dorottya a válogatottban is bizonyított

Serdülő lánycsapatunk hiába győzte le két ellenfelét, csoport másodikként nem jutott tovább.

diakolimpiai-sikerek

Diákolimpiai sikerek

2019.január 19-én, hazai pályán a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő 25 méteres medencéjében rendezték meg a Megyei Úszó Diákolimpia I. korcsoportos (2010 és 2011 születésűek) és II. korcsoportos  (2008-2009-ben születettek) úszó versenyét. 

gyozott-a-dragon-ice

Győzött a Dragon Ice!

Szezonnyitó akadály-futó versenynek adott otthont a Sárkány Wellness Gyógyfürdő és környéke február második szombatján. Akik már részt vettek korábban a nyírbátori Dragon Race nyári futamain, az elsők között regisztráltak a téli akadályversenyre. A komoly előkészítő munkát és nagyfokú kreativitást igénylő kezdeményezés célt ért, csakúgy, mint az a közel kétszáz versenyző, aki valamennyi akadályt leküzdve egyfajta ajándékként pihenhette ki magát a fürdő kültéri, termálvizes medencéjében.