nem-szunetel-az-iskolai-etkeztetes-az-ocban

Nem szünetel az iskolai étkeztetés az OC-ban

A nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola konyháján továbbra is folyik a munka, a konyha üzemel. A Nyírbátori Gazdasági és Szolgáltató Intézmény igyekszik a családok életét azáltal is megkönnyíteni, hogy az eredetileg iskolai tanítási napoknak minősülő időszakban biztosítja az intézményi étkeztetést a tanulók számára.

tobb-buszjarattal-szallitjak-a-dolgozokat

Több buszjárattal szállítják a dolgozókat

Augusztus végéig minden szabadidős tevékenységgel kapcsolatos utazási foglalást lemondtak a térség egyik legnagyobb buszos cégénél. A napi munkába utazó dolgozók szállítása viszont változatlanul működik. A nyírbátori ipari parkban lévő cégek dolgozói és a buszsofőrök védelme érdekében pedig több járat indul a korábbiakhoz képest.

a-lakossag-is-kerheti-a-szocialis-szolgalat-segitseget

A lakosság is kérheti a szociális szolgálat segítségét

Kötelező szociális feladataik mellett önként vállalt feladatokat is ellátnak a Szociális Szolgálat munkatársai Nyírbátorban. A járvány megjelenése óta kialakult helyzetben az itt dolgozók nemcsak saját ellátottjaik számára nyújtanak segítséget.

nyirbatorban-is-tapsoltak-a-hetkoznapi-hosokert

Nyírbátorban is tapsoltak a hétköznapi hősökért

A nyírbátoriak az erkélyekről, az ablakokból tapsolva fejezték ki köszönetüket mindazoknak, akik nap mint nap, az élet számos területén dolgoznak értünk, egészségüket is kockáztatva.