szemelyi-dontesek-penzek-palyazatok

SZEMÉLYI DÖNTÉSEK, PÉNZEK, PÁLYÁZATOK

Új alpolgármestere van a városnak, és pályázatot írtak ki a Városfejlesztő és Működtető Kft igazgatói állására is.Ezek mellett még az idei költségvetést terhelő kormánypárti politikai játszma költségeiről is beszélgetett Máté Antal polgármesterrel Nagy Miklós

mate-vs-mate

MÁTÉ vs MÁTÉ

. Ma már nehezebben megy az átállás. Sokszor, a magánéletemben, amikor aztán tényleg lehetnék viccesen laza, nem mindig sikerül. Előfordul, hogy a barátok jegyzik meg, lehetek végre lazább, mert ott nem polgármesterként vagyok jelen. Nem úgy van, hogy a hivatalban leveszem a zakót és ottmarad vele együtt a polgármester is. Igyekszem, de nem könnyű ez. Máté Antal polgármesterrel Nagy Miklós beszélgetett.

regeszeti-kutatasok-az-elkerulo-nyomvonalan

Régészeti kutatások az elkerülő nyomvonalán

Még októberben megkezdődött az elkerülő út nyomvonalának kijelölése, és a kijelölt rész régészeti feltárása. A Jósa András Múzeum munkatársai a feltárási munkák során már néhány nap után egy szarmata település nyomaira bukkantak. Az önkormányzat tájékoztatása szerint az év végéig befejeződnek a régészeti kutatások, és a jövő év tavaszán elindulhat a tulajdonképpeni beruházás.

koszontottek-a-szocialis-dolgozokat

Köszöntötték a szociális dolgozókat

Sokszor erőn felül teljesítenek a szociális szolgálat munkatársai. A szociális munka napján a köszönő szavak mellett elismeréseket is átadtak az intézmény dolgozóinak Nyírbátorban.