Azonnali hatállyal felfüggesztették az edzéseket, illetve a hétvégére kiírt mérkőzést is lemondta  a Nyirbátori LSE labdarugócsapata.  A futballisták az önkormányzati tesztelésen vettek részt. A szerdai szűrésen 3 játékosnak pozitív a tesztje. Ezt megelőzően 1 játékosnál hétfőn  született fertőzést mutató teszteredmény.  Az egyesület vezetése azonnal felfüggesztette az edzéseket és a szövetséget értesítették, hogy nem tudnak kiállni a hétvégi fordulóra.  

Egyébként a sportpálya nyítva marad, de az épületet lezárják és ózongenerátorral fertőtlenítik minden helyíségét.  A jövő heti tesztelés dönti majd el, hogy mikor tudják ismét elkezdeni az edzéseket.  Mivel a csapatsportok mérkőzéseit továbbra is megrendezik, ezért Nyírbátor önkormányzata felajánlotta a városi sportcsapatoknak az ingyenes tesztelési lehetőséget, hogy elejét vegyék a járványgócok kialakulásának. Ezzel élt a Nyírbátori LSE, s derült ki, hogy vannak vírusos játékosok.  A 4 pozitív tesztet produkáló játékos karanténba került..

A sportelepet továbbra is használhatják a sportolni vágyók, azaz a pálya változatlanul és a megszokott időben nyítva lesz.