2023. 12. 07. HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ÚSZÓSIKEREK

Nyírbátori úszó, Antal Dávid tizenöt éves országos rekordot döntött meg. A Bátori Sárkány úszói sikeresen szerepeltek az országos bajnokságon is.

2023. 11. 23. EB SELEJTEZŐN A NYÍRBÁTORI ARANY SÁRKÁNY FOCI PALÁNTÁI

Az Európa-bajnoki selejtező Montenegró-Magyarország mérkőzésen játékoskísérők voltak a nyírbátori Arany Sárkány foci palánták.

2023. 10. 26. ÚJRA VILÁGBAJNOK IFJ. FEKETE GYÖRGY

Már kétszeres világbajnoki címmel büszkélkedhet ifj. Fekete György. A 2023-as Kettesfogathajtó Világbajnokságon a csapatversenyben is amagyarok bizonyultak a legjobbnak, amibe a nyírbátori színekben versenyző ifj. Fekete is bekerült remek teljesítményének köszönhetően.

2023. 10. 11. TEHETSÉGES SPORTOLÓK KÖSZÖNTÉSE

2023-ban az Év sportolója Kerezsi Csenge karatéka lett, aki a Tehetséges sportolók köszöntésén vette át a díjat. Az eseményen tizenketten emlékplakettet kaptak a város sportjában végzett munkájukért.

2023. 09. 21. ASZTALITENISZ ÜNNEP

Nyírbátorban az elmúlt évtizedekben országos rangot vívott ki az asztalitenisz szakosztály utánpótlásképzése. A jelenlegi felnőtt férfi válogatott éljátékosa is Nyírbátorban alapozta meg a felnőtt sikereit.

2023. 06. 29. KEREZSI CSENGE EURÓPA BAJNOK LETT

Kerezsi Csenge Debrecenben a Karate Utánpótlás Európa Bajnokságon aranyérmet nyert.

2023. 06. 29. NÉVADÓ ÜNNEPSÉG ÉS LABDARÚGÓ GÁLA A NYÍRBÁTORI SPORTTELEPEN

Nyírbátor lokálpatriótájáról, népszerű sportolójáról és közösségi emberéről, Kovács Kálmánról nevezték el a város sporttelepét.

2023. 06. 16. Megyei kitüntetést kapott Majoros Bence

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Önkormányzat május 20-án Szabolcs településen tartotta az idei megyenapot, ahol több, a közgyűlés által megítélt kitüntető díjat, elismerést is átadtak. A nyírbátori születésű Majoros Bence válogatott asztaliteniszező Kovács József-díjban részesült. Az elismerést Bence távollétében édesapja vette át.