2019. 08. 10. BÁTORI SPORTNAPOK - 2019

A hagyományos strandröplabda tornán 20 csapat mérkőzött, a 3. Dragon Race akadály-futóversenyen bőven 400 fölötti versenyző rajtolt el. Nagy sikerrel rendezték meg a hétvégi sportnapokat. A két sportág mellé idén becsatlakozott a Széna réti tónál megrendezett horgászverseny is.

2019. 06. 21. Újratervezés…

Aki sokat autózik idegen helyeken, az sokszor hallhatta már a navigációs készülékéből a fenti kijelentést, ami azt jelenti általában, hogy eltévedtünk és a készülék új útvonalat keres annak érdekében, hogy célba érjünk. Azonban ha napjainkban a nyírbátori labdarúgásról beszélünk, baljós jelentéssel bír ez a szó.

2019. 04. 25. SPORTFEJLESZTÉSEK NYÍRBÁTORBAN

Ami konkrétan a szabadidő eltöltéséhez kínált tereket illeti, abban éppen mostanában is feltűnő igyekezet tapasztalható, látványos eredményekkel. Ilyen például a megújult Ifjúsági és Családi Kuckó továbbfejlesztése, illetve felújítása és korszerűsítése, de ebbe a körbe tartozik bizonyos sportlétesítmények fejlesztése, vagy azok finanszírozásában a város részvétele.

2019. 04. 11. Nyuszi futás 2019-ben is

A Nyírbátori Futók Köre már hatodik alkalommal szervezi meg a tavaszi Nyuszi Futást. 

2019. 04. 10. Tölgyes Dorottya a világ legjobbjaival készül hamarosan

Tagadhatatlan, hogy különösen női vonalon az ázsiai asztalitenisz erősebb, gyorsabb és eredményesebb. Ez, ha a sportág iránti érdeklődést, az asztaliteniszbe áramló pénzt nézzük, komoly problémákat vet fel, mondja a Csekő Sándor, aki az egyik elnökségi tag sportág országos szövetségében. 

2019. 03. 27. Tölgyes Dorottya a válogatottban is bizonyított

Serdülő lánycsapatunk hiába győzte le két ellenfelét, csoport másodikként nem jutott tovább.

2019. 02. 15. Diákolimpiai sikerek

2019.január 19-én, hazai pályán a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő 25 méteres medencéjében rendezték meg a Megyei Úszó Diákolimpia I. korcsoportos (2010 és 2011 születésűek) és II. korcsoportos  (2008-2009-ben születettek) úszó versenyét. 

2019. 02. 15. Győzött a Dragon Ice!

Szezonnyitó akadály-futó versenynek adott otthont a Sárkány Wellness Gyógyfürdő és környéke február második szombatján. Akik már részt vettek korábban a nyírbátori Dragon Race nyári futamain, az elsők között regisztráltak a téli akadályversenyre. A komoly előkészítő munkát és nagyfokú kreativitást igénylő kezdeményezés célt ért, csakúgy, mint az a közel kétszáz versenyző, aki valamennyi akadályt leküzdve egyfajta ajándékként pihenhette ki magát a fürdő kültéri, termálvizes medencéjében.

2019. 02. 08. Nyírbátorban megszerették a futsalt

Nyírbátorban megszerették a futsalt

Már négy utánpótlás csapata is van az NB II-ben szereplő nyírbátori futsall csapatnak. Igaz, hogy a friss másodosztályú gárda rosszul kezdte a bajnokságot, de a csapatvezető Baksa Csaba szerint eleve az alsóházi megkapaszkodás volt a cél. Főként úgy, hogy a felnőtteknek az edzéslehetőségei igen hektikusak. Nagy Miklós interjúja.

2019. 01. 22. Megmentik a nyírbátori focit

Kellő garanciák beépítésével, a szakmaiság és az átláthatóság biztosításával hajlandó megmenteni a város fociklubot az önkormányzat. Máté Antal polgármester elmondta, a támogatás odaítélésénél feltétel volt, hogy az elszámolásokat, kifizetéseket és utalásokat a jövőben önkormányzati biztos felügyelje, illetve az is, hogy személyi változások is történjenek a vezetésben.

2019. 01. 18. Mikulás Futás

A sportpálya minden évszakban számos sportolási lehetőséget kínál gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. Kiváló helyszín, ahol emberi kapcsolatok épülnek, aminek köszönhetően a Mikulás futásnak is közösség összekovácsoló ereje van.

2019. 01. 17. A tengely, vagy csak egy küllő tört ki…

 

 

 

Amint azt észrevehették a kedves városlakók, labdarúgás témájában az október és november havi lapszámban nem jelent meg tudósítás, és ez nem a véletlen műve. Szeptemberben még derűs volt az égbolt a csapat háza felett, de már közeledtek azok a bizonyos felhők, amelyek elsötétíteni sejttették az újonnan megalakított Nyírbátori Labdarúgás Szervező Kft. felett az égboltot.