2023. 04. 14. ÚJRANYITOTT A KUCKÓ

Kedden újra kinyitott az Ifjúsági és Családi Kuckó. A Kuckóban a nyitó program iránt nagy volt az érdeklődés, ahol egész délután a LEGO-ról szólt minden. Az intézmény április 12-től heti háromszor tart nyitva, illetve igény szerint szombatonként is

2023. 04. 13. KINYITOTT A SÁRKÁNY FÜRDŐ

Az ünnepi hétvégére esett a Sárkány Fürdő újranyitása. A jelentős számú közönség legnagyobb része Húsvét hétfőn élvezte a felújított medencékben a gyógyvíz illetve a visszaépített élményelemek hatását.

2021. 06. 08. Megindult a turizmus

2019. 06. 24. Beindult a strandszezon

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő hivatalosan is megnyitotta a nyári strandszezont.

2019. 06. 24. Tanévzáró party a Kuckóban

Hagyományteremtőként először rendeztek Tanévzáró partyt Nyírbátorban, június 14-én.

2021. 05. 19. KI A LIGETBE

ÚJ KÖZÖSSÉGI TÉR A LOVARDÁBAN

A város egyik, ha nem a legkedveltebb szabadidős tere új szabadidős létesítményekkel csalogatja a nyírbátoriakat a Lovardába. Elkészült egy nagy filagória és sütögetőhely és a kicsiknek egy izgalmas játszótér is.

2021. 02. 17. Bátori szalagos fánk

Nehéz időszakot élünk a járványhelyzet miatt. A programok között pedig ilyen idő tájt minden korosztály számára igazi szórakozást jelentenek a farsangi bálok, összejövetelek. Ezek a rendezvények idén elmaradnak, de a fánk, a farsangi fánk talán felidézi bennünk valamely korábbi kedves farsangi élményünket. A fánk, bár tipikus farsangi finomság, mégis minden családban többször is asztalra kerül egy évben leginkább az unokák kérésére. A Báthori István Nyugdíjas Klubban pedig már szokás, hogy minden farsangi időszakban összejönnek a klubtagok, néhány hölgy kisüti a több száz fánkot és valamennyien jelmezbe öltözve mulatnak együtt. 

2020. 09. 22. Színházi előadás a színházteremben

Igen furcsán alakult az első olyan színházi évad Nyírbátorban, amikor a szervezők végre tükörbérletet hirdethettek a nagy érdeklődés miatt. Az ismert okok miatt új időpontokat kellett keresni a járványhelyzet miatt törölt előadásoknak. Az utóbbi időben már az is nagydolognak számít, hogy a Kulturális Központ színtársulatot fogadhatott, akik a nagyteremben léphettek színpadra. Ezúttal a hazánkban igen kedvelt Michael és Ray Cooney-művek egyikét vitte színre a Bánfalvy Stúdió. Beleznay Endre főszereplésével mutatták be a Nicsak, ki lakik itt? című darabot két egymást követő napon.