2021. 08. 19. PALETTA MAGAZIN 2023.01.20.

A tartalomból: - Néhány család életében az egyik talán legnagyobb jótétemény, hogy működik Nyírbátorban a Fagyöngy Gyógypedagógiai Központ. Egy ünnep előtti hétköznapjukba pillanthatunk be. - Kutyaterápiás foglalkozással segítik az idősek szellemi egészségét fenntartania Nyírbátori Idősek Bentlakásos Otthonában. - Szalay Kriszta színművésznő és tanítványai „A dzsungel könyve” című darabjukkal ajándékozták meg a nyírbátori közönséget egy jótékonysági rendezvényen. Tartsanak velünk!

2021. 06. 23. Szombaton Múzeumok Éjszakája

Országszerte este is nyitva tartanak a múzeumok a Szent Iván éjéhez legközelebb eső szombaton.

2019. 05. 01. Nyereményjátékot hirdet az önkormányzat

 Pecsétgyűjtési akciót hirdet az önkormányzat 2019. május 1. és szeptember 27. között. Értékes nyereményeket vihet haza, aki összegyűjt 8 pecsétet a megjelölt városi rendezvényeken és turisztikai helyszíneken. Szerezze be első pecsétjét a Városi Majálison!

2019. 04. 17. Nyírbátori fotókat állítottak ki a testvérvárosban

Gyurkó Mihály "Az én Nyírbátorom" elnevezésű fotókiállítása Nagykárolyban

2021. 08. 19. VENDÉGSÉGBEN KÜZMÖS ENIKŐNÉL

„Világunk sokszínűsége, ezernyi csodája mindig ámulatba ejtett. Milyen jó volna, ha meg tudnánk őrizni az ezekre való rácsodálkozás képességét, örömét!"

Küzmös Enikő 

2021. 03. 11. KÖZÖS SZAVALÁSRA HÍV A KULTURÁLIS KÖZPONT

Különleges kezdeményezéssel fordul a lakosság felé a Nyírbátori Kulturális Központ a Magyar Költészet Napja kapcsán. Egyéni és mégis közös szavalásra hívnak mindenkit.

2020. 07. 08. TURISZTIKAI INFORMÁCIÓS PONT A VÁRKASTÉLYBAN

Valamennyi templom, a várkastély és a múzeum is várja a turistákat a nyári időszakban. Minden helyszínen biztosítanak kérésre idegenvezetést is, amihez előzetes egyeztetésre van szükség.

2020. 06. 19. SOKAN VÁRTÁK A KÖNYVTÁR ÚJRANYITÁSÁT NYÍRBÁTORBAN

Az elmúlt másfél hónapban az előre jelzett könyvigények alapján a városi könyvtár már lehetőséget biztosított olvasóinak a könyvkölcsönzésre az épület bejáratánál. Jó hír, hogy június 15-én újra kinyitottak a könyvtárak, de egyelőre csak maszkban és kézfertőtlenítő használata után léphetnek be az olvasók.