2019. 03. 27. Tölgyes Dorottya a válogatottban is bizonyított

Serdülő lánycsapatunk hiába győzte le két ellenfelét, csoport másodikként nem jutott tovább.

2019. 02. 15. Diákolimpiai sikerek

2019.január 19-én, hazai pályán a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő 25 méteres medencéjében rendezték meg a Megyei Úszó Diákolimpia I. korcsoportos (2010 és 2011 születésűek) és II. korcsoportos  (2008-2009-ben születettek) úszó versenyét. 

2019. 02. 15. Győzött a Dragon Ice!

Szezonnyitó akadály-futó versenynek adott otthont a Sárkány Wellness Gyógyfürdő és környéke február második szombatján. Akik már részt vettek korábban a nyírbátori Dragon Race nyári futamain, az elsők között regisztráltak a téli akadályversenyre. A komoly előkészítő munkát és nagyfokú kreativitást igénylő kezdeményezés célt ért, csakúgy, mint az a közel kétszáz versenyző, aki valamennyi akadályt leküzdve egyfajta ajándékként pihenhette ki magát a fürdő kültéri, termálvizes medencéjében.

2019. 02. 08. Nyírbátorban megszerették a futsalt

Nyírbátorban megszerették a futsalt

Már négy utánpótlás csapata is van az NB II-ben szereplő nyírbátori futsall csapatnak. Igaz, hogy a friss másodosztályú gárda rosszul kezdte a bajnokságot, de a csapatvezető Baksa Csaba szerint eleve az alsóházi megkapaszkodás volt a cél. Főként úgy, hogy a felnőtteknek az edzéslehetőségei igen hektikusak. Nagy Miklós interjúja.

2019. 01. 22. Megmentik a nyírbátori focit

Kellő garanciák beépítésével, a szakmaiság és az átláthatóság biztosításával hajlandó megmenteni a város fociklubot az önkormányzat. Máté Antal polgármester elmondta, a támogatás odaítélésénél feltétel volt, hogy az elszámolásokat, kifizetéseket és utalásokat a jövőben önkormányzati biztos felügyelje, illetve az is, hogy személyi változások is történjenek a vezetésben.

2019. 01. 18. Mikulás Futás

A sportpálya minden évszakban számos sportolási lehetőséget kínál gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. Kiváló helyszín, ahol emberi kapcsolatok épülnek, aminek köszönhetően a Mikulás futásnak is közösség összekovácsoló ereje van.

2019. 01. 17. A tengely, vagy csak egy küllő tört ki…

 

 

 

Amint azt észrevehették a kedves városlakók, labdarúgás témájában az október és november havi lapszámban nem jelent meg tudósítás, és ez nem a véletlen műve. Szeptemberben még derűs volt az égbolt a csapat háza felett, de már közeledtek azok a bizonyos felhők, amelyek elsötétíteni sejttették az újonnan megalakított Nyírbátori Labdarúgás Szervező Kft. felett az égboltot.

 

 

 

 

 

2019. 01. 16. Szupertehetség

Nyírbátor az utánpótlás korú asztaliteniszezők fellegvárának számít. rendszeresen felbukkan egy-egy tehetség. Korábban , a ma már az ország legmagasabban jegyzett férfi versenyző, Majoros Bence, ma pedig a még nagyon fiatal, de már nemzetközileg is jegyzett Tölgyes Dorottya.

2019. 01. 16. BÁTORI (ÚSZÓ) SÁRKÁNYOK

A bátori sárkánypalánták idén véglegesen beúsztak az ország úszótérképére. Elmondhatják, hogy van már válogatott úszójuk, aki a legutóbbi nemzetközi versenyen már dobogóra is állhatott. Csoba Adriennről van szó, aki Szerbiában képviselte hazánkat és nyert ezüstérmet. Az egyesület vezetőjével, Baracsi Lajosnéval Nagy Miklós beszélgetett.