Újabb sikerek az úszásban

Remekeltek a nyírbátori úszók a Hajós Alfréd kupán. A Bátori Sárkány Úszóegyesület úszói Debrecenben versenyeztek az elmúlt hétvégén.

"Bár a felkészülésünk ezen részén nem igazán jellemző, mégis sikerült mindenkinek egyéni csúcsokat úsznia, és berobbannia a 2021-es ranglisták elejére. Antal Dávid továbbra is tartja a decemberi formát, amiben elindult ranglista vezető helyet ért el. Bégányi Ábel is fejlődik, hisz mindenben egyéni csúcsokat ért el, továbbá nyert 2 érmet. Barnai Niki is kiemelkedően teljesített, hisz 3 egyéni ideje mellé, 3 érmet is bezsebelt. Kiss Dániel pedig új úszónk, aki a Nyíregyházi Sportcentrumtól igazolt át hozzánk, szintén szépen fejlődik, mellen nagyon javítva arany érmet nyert, úgy, hogy ő még heti 5 úszóedzésen tud részt venni nálunk." - olvasható Kaliba Viktor edző írása a Bátori Sárkány Úszóegyesület Facebook oldalán.

"Bár furcsán hangzik, de most először éreztem azt, hogy borítékolható lesz a siker, mert január 4-e óta senki nem hiányzott egy edzésről sem, és mindenki nagyon komoly munkát tett a szárazföldi edzésekbe is." - büszkélkedett Kaliba Viktor. Hamarosan a "Jövő Bajnokai", nevezetesen Antal Dávid, Bégányi Ábel, Barnai Niki és Kiss Dániel egy régiós edzőtáborba látogatnak el, ahol Kovácshegyi Ferenc úszó szakedző lesz a négy régió válogatott úszó edzője. Kovácshegyi Ferenc korábban Gyurta Dani edzője is volt. A következő megmérettetés a Víz Világnapi Nemzetközi úszóverseny lesz, amit Miskolcon rendeznek.