Megújult Nyírbátor Város honlapja


A www.nyirbator.hu weboldal új struktúrával várja a látogatókat. A város vezetése és az önkormányzat fontosnak tartja, hogy korszerű internetes oldala legyen Nyírbátornak. A mai világban szinte mindenkinek van okostelefonja és sokan azon is használják az internetet. Az új nyírbátori honlap ennek megfelelően a mai kor igényeihez igazítva készült el, ami számítógépről, táblagépről és okostelefonról is könnyen és gyorsan elérhető. A weblap két társadalmi csoportot céloz meg: egyrészt a városlakókat, másrészt az ide látogatókat, a turistákat.


Fontos eleme az új rendszernek, hogy bárki regisztrálhat a www.nyirbator.hu/belepes oldalon a kért személyes adatok megadásával és az érdeklődési kör vagy körök kiválasztásával. A felhasználók hírlevélben elsőként értesülhetnek a különböző városi hírekről. Ennek köszönhetően a lakosság és a turisták naprakész információkat kapnak a városi rendezvényekről, legyen az a sport vagy a kultúra területe, valamint közszolgálati kérdésekben is tájékozódhatnak.
Az új honlap átirányítja a látogatókat a Nyírbátori Kulturális Központ www.kulturaliskozpont.com, a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő www.sarkanyfurdo.hu és a Bátor Média www.batortv.hu weboldalakra.