NYITVA MARAD A BÖLCSŐDE

A Napsugár Bölcsőde változatlan feltételekkel nyitva tart. Fokozott járványügyi intézkedésekkel próbálják a lehető legkisebbre csökkenteni az esetleges fertőzésveszélyt. Minden nap fertőtlenítik a játékokat, az eszközöket, valamint rendszeresen ellenőrzik a dolgozók egészségügyi állapotát is.

Minden nap 6:30-tól várják a gyermekeket a Napsugár Bölcsődébe, és azt kérik, hogy legkésőbb 8:15-ig érkezzenek meg a gyermekekkel. A tavasszal bevezetett rendkívüli járványügyi intézkedések jelenleg is érvényben vannak, így a gyermekek és a dolgozók csak előzetes hőmérőzés után léphetnek be a bölcsődébe. A szülők csak szabályos (orrot és szájat takaró) maszkviseletben kísérhetik az öltözőig gyermeküket, akit már a bölcsőde munkatársai öltöztetnek át, tudtuk meg Nyíri Ágnes tagintézmény vezetőtől.

A Napsugár Bölcsődébe a beiratkozás folyamatos. Az intézmény által márciusban tervezett "bölcsőde kóstolgató" ugyan elmarad, de szívesen nyújtanak tájékoztatást a bölcsődével kapcsolatos megkeresésekre az nybbolcsi@gmail.com e-mail címen vagy a 06-42-281-854-es telefonszámon. A beiratkozás e-mail-ben vagy telefonon keresztül lehetséges.