Nyuszi futás 2019-ben is

A Nyírbátori Futók Köre már hatodik alkalommal szervezi meg a tavaszi Nyuszi Futást. Egyre nagyobb a jelentkezők tábora Nyírbátorból és a környező településekről, de Nyíregyházáról és Debrecenből is érkeznek futók. Tavaly több mint száz versenyző állt rajthoz.

„Az a legjobb ebben a programban, hogy nagyon családias. Gyerekek, felnőttek, leginkább családok érkeznek erre a rendezvényre. Mi mindenkire figyelünk – mondta Szabó Sándor, szervező. 

A program a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Nagypéntek utáni szombaton várja az érdeklődőket, a futni szerető családokat. A versenyt bármilyen időjárási viszonyok mellett megtartják. A rajt előtt 09:00 órától indul a regisztráció.

A gyerekek 800 m-es távot futnak. Aztán lehet választani az 5 km-es, a 10 km-es és a félmaraton közül. A gyerekfutam ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt 14 év a korhatár. Nevezni a helyszínen és online is tudnak a futók, nevezési díjat fizetni viszont csak a helyszínen lehet. Minden induló befutó érmet kap, és a versenyeket követően a szervezők vendégül látják a jelen lévőket.

Időpont: 2019. 04. 20., 10:00 óra

Helyszín: Nyírbátor, Sport u. 4. - SPORTPÁLYA

További információk:

nyirbatorifutokkore@gmail.com

facebook.com/nyirbátori-futók-köre