2019. 08. 17. Dupla létszámmal indul a bölcsőde szeptembertől

Duplájára, vagyis 48 főre bővült a nyírbátori Napsugár Bölcsőde befogadóképessége. A fejlesztés és a bővítés a karbantartási munkálatokkal egy időben fejeződött be. Jelenleg egy-két szabad hely van már csak a bölcsődében.

2019. 04. 22. Kéttannyelvűs gyerekek lengyel-magyar testvériskolai találkozója Rawa városában

A Magyarországi Bem József Lengyel Kulturális Egyesülettel való együttműködésnek köszönhetően intézményünk, a Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános iskola 24 tanulója, három pedagógus kíséretében 5 napot tölthetett Lengyelországban március 25-29. között. 

2019. 03. 18. Prevenciós előadások az iskolákban

Prevenciós előadássorozat zajlik a nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskolában. Az előadásokat a Nyírbátori Egészségfejlesztési Iroda munkatársai tartják. A hasznos és érdekes információkkal elsőként az alsó tagozatosokat keresték meg a szakemberek.

2019. 01. 17. A lengyel testvérváros diákjait fogadtuk a Kéttannyelvűben

 

A Magyarországi Bem József Lengyel Kulturális Egyesülettel való együttműködésnek köszönhetően iskolánk november 12-16. között 15 lengyel kisdiákot és három pedagógust látott vendégül, akik Rawa Mazowieckából, Nyírbátor lengyelországi testvérvárosából érkeztek intézményünkbe