A Before The Last Nyírbátorban lépett fel

Különleges helyszínnek bizonyult a miskolci Before The Last nevű zenekar számára a Nyírbátori Kulturális Központ színházterme, hiszen a három éve együtt zenélő fiatalemberek leginkább a fesztiválok hangulatához szoktak. A formáció egyik tagja azonban szívesen közreműködött abban, hogy Nyírbátorban is fel tudjanak lépni, hiszen ő maga is itt tanult zenélni, itt választotta ki hangszerét. Lehel Bence szaxofonon játszik a zenekarban.

Az április végi fellépés apropóját a Magyar Művészetoktatás Napja alkalmából szervezett ünnepi hangverseny adta, amely minden évben hívja és várja a zenebarát szülőket, családokat, városlakókat Nyírbátorban. Az idei koncert keretében színpadra lépett a „Kis Rigók” Kamarakórus, a Nyírbátori Ütőegyüttes és a Before The Last zenekar. Az ünnepi eseményen a város polgármestere köszöntötte a megjelenteket. 

A Bátor Televízió is jelen volt a hangversenyen, így a felvételt a közeljövőben műsorára is tűzi a BTV. A stáb interjút készített a Before The Last zenekarral a koncert után. Ezt az összeállítást a Bátor Televízió „Kulturális magazinjában” láthatják majd, a 2019. május 10-i műsorban.