Év elején erős kulturális programot szerveztek Nyírbátorban. Könnyebb és fajsúlyosabb színházi előadások voltak és lesznek még a közeli napokban. Legközelebb Örkény István örök érvényű darabja a Tóték és a könnyebb műfaj kedvelőinek pedig az Eszeveszett primadonnák című előadás következik. Jegyek még korlátozott számban kaphatók a Művelődési Központ első emeleti jegypénztárában.

 

"Nagyon sok városkártyás kedvezményt adunk a nyírbátori kártyával rendelkezőknek a jegyvásárláskor" - mondta Hadházi Anikó, a Művelődési Központ szakmai vezetője. "Március 20-án jön a következő bérletes előadás, illetve májusban lesz az utolsó felnőtt bérletes előadásunk ebben a szezonban, de lesz még gyermekbérletes előadásunk is áprilisban" - folytatta. Várható májusban még egy újabb bérleten kívüli előadás a színházkedvelő közönség legnagyobb örömére, Lengyel Tamás színművész a "Kitolás - Apanevelés kezdőknek és haladóknak" című darabja.

"Elég nagy feladatunk van most. Az éves rendezvénytervet kell összeállítanunk, ami nagyon sok szervező munkával jár, illetve ennek a költségvetésén dolgozunk. Már most a nyári nagykoncerteken, a Zenei Napokon fellépők szerződéseinek az egyeztetése folyik, ezenkívül az első nagy rendezvényünk most a Városi Galéria megnyitója" - mondta Hadházi Anikó.

Városkártya és Barátkártya igénylés, kártya megújítás az alábbi oldalon: https://www.nyirbatorvaroskartya.hu/hu

Az újabb akciókról a Művelődési Központ Facebook oldalán tájékozódhatnak a jövőben: https://www.facebook.com/nyirbatorikulturaliskozpont