Szombaton, azaz június 4-én teljes kapacitással nyit a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő szabadtéri strandja. Még változatlan árakkal fogadják a vendégeket.

  

A nyitás előtt jelentős külső és belső karbantartási, felújítási munkálatok zajlottak a fürdőben. A medencék csempe burkolatait kijavították, a csúszdákat felülvizsgálták, a vízminőséget ellenőrizték. Több helyen megszüntették a szivárgásokat is. A strand az elmúlt héten már részlegesen ugyan megnyitott, de június 4-től, szombattól már minden medencét igénybe lehet venni.

 

Fürdőbelépő a nyírbátori óvodásoknak és iskolásoknak
Nyírbátor Város Önkormányzata ebben az évben is ajándék strandbelépőt adományozott a nyírbátori oktatási és nevelési intézmények osztályainak, csoportjainak. Az egyszeri ingyenes belépésre jogosító kuponokat az óvodások, általános és középiskolások a tanév végéig használhatják fel a strandfürdőn.

A kuponokat az iskolai csoportok június 15-ig, az óvodai csoportok június 16. és június 30. között vehetik igénybe. A strandbelépőket azok az óvodai vagy iskolai csoportok használhatják fel, akiknek az intézményük nevére szól a strandkupon.

Pénteken már középiskolás diákok is élvezhették a strand szolgáltatásait az ingyenes strandbelépőnek köszönhetően.

 

 

Pünkösdi Sportos Wellness

Pünkösd vasárnap sportos, wellness programokot szerveznek a fürdőben. Harmónia masszázs percek, zenés medencés aerobic, aquafitness várja az érdeklődőket, akik már birtokba vehetik az élmény medencét és a csúszdákat is.