2019. 03. 21. Óvodai beiratkozás

2019. 03. 14. Közmeghallgatás

2019. 03. 01. Pályázat civil szervezetek részére

Nyírbátor Város Önkormányzata minden évben pályázatot ír ki helyi civil szervezetek támogatására. A Képviselő-testület 2019. február 27-én hagyta jóvá a felhívást. A felhívásban támogatható tevékenységek: 

  • a)  A Sport Alapból és a Kulturális Alapból a civil szervezet éves működési támogatására,
  • b) A Sport, a Kulturális és a Civil Alapból a 2019.évi Városi Rendezvénytervében szereplő közművelődési és kulturális programok, hagyományainkat ápoló rendezvények, és nemzeti ünnepek megrendezésére
  • c) testvérvárosi kapcsolatok ápolására,
  • d) fesztiválokon, kulturális találkozókon, versenyeken való részvételre.

 

2019. 02. 22. Újabb mellékút felújítása van folyamatban

A Nyírbátori Református Templom és Fa harangtorony, valamint a Báthory István Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium közötti útszakasz felújítása megkezdődött. 

2019. 02. 15. Nem éri meg nem kitenni a kukát, így is úgy is fizetni kell érte

Minden lehetséges eszközzel vissza kell szorítani az illegális hulladéklerakást településünkön. Ez a célja annak az összehangolt akciósorozatnak, amely Nyírbátor vezetésének kezdeményezésére indul.

2019. 02. 15. Egyre több bevallástervezetet készít a NAV

Az egyéni vállalkozókat is bevonták abba a körbe 2019-ben, akik számára a NAV elkészíti az adóbevallási tervezetet. A gazdaság fehérítése volt az egyik célja ennek a lépésnek. Az elektronikus adatszolgáltatások következtében rengeteg olyan adat áll a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére, amely lehetőséget biztosít arra, hogy ezt a bevallási tervezetet elő tudja készíteni a hivatal az érintett ügyfelek számára.