2023. 06. 16. ELADJÁK AZ ÖNKORMÁNYZATI ÜZLETHELYISÉGEKET

Az „ezeréves álom”, akár így is mondhatnánk a nyírbátori önkormányzat üzlethelyiségek bérlőinek régi vágyát, mármint, hogy adja már el végre az önkormányzat ezeket az évtizedek óta bérelt üzleteket. Kétségtelen tény, hogy erős lehetett a nyomás és alkalmanként a kísértés is, hogy tegyék pénzzé a „családi ezüstként” is számon tartott üzleteket.  

2023. 06. 16. TÁVFELÜGYELET

 A riasztórendszerek persze önmagukban is hasznosak, de a 3900 Ft-os havi díjú Távfelügyeleti díj igazi minőségi változás az emberek vagyonvédelmében, nem is beszélve az ehhez társuló nyugalomról. 

2023. 04. 13. ÉPÍTIK A VÁROSTÖRTÉNETI SÉTÁNY BEFEJEZŐ SZAKASZÁT

Még hat hónap és elkészül a Várostörténeti Emléksétány befejező, a minorita templomtól a görögkatolikus templomig, azaz a Bajcsy Zsilinszky utcáig húzódó szakasza. Ezzel együtt rendbe teszik a Papok rétjét.

2022. 11. 21. NEM FOG A VÁROS TÖNKREMENNI

„Nekünk az a dolgunk, nap, mint nap azért kelünk fel, hogy ezekre most keletkezett gondokra megoldást találjunk. A város nem megy tönkre, ezt garantálhatom." 

2022. 11. 21. SZOCIÁLIS KAPASZKODÓK

A modern kor, a fejlett társadalom ismérve (kellene, hogy legyen), hogy az egyén, az ember nincs egyedül, nem marad magára. A bajban sem. Mert a modern ember, a modern ember alkotta társadalom az egyént nem hagyja egyedül. A bajban sem. 

2022. 08. 12. Közel másfél milliárd városfejlesztésre

Három nyertes pályázat, több, mint 1.3 milliárd Ft támogatás. Esővíztározók, új parkolók, felújított óvoda, és energetikai korszerűsítés kezdődik Nyírbátorban.

2022. 08. 10. SZEMÉTTENGER: FELFOGHATATLAN ÁLLAPOTOK

Vannak részek, ahol gyakorlatilag egy óriási szeméttelepen érezheti magát, aki a vasúton túli területre téved Nyírbátorban. Az áldatlan állapotok megszűntetését határozta el az önkormányzat. Az eddigi, sokszor ipari mennyiségű szemetet elszállítják.

2022. 06. 03. Június 4-én nyit a strand teljes kapacitással

Az önkormányzati kuponnal ingyenesen mehetnek a fürdőbe a nyírbátori óvodások és iskolások.