2023. 04. 13. ÉPÍTIK A VÁROSTÖRTÉNETI SÉTÁNY BEFEJEZŐ SZAKASZÁT

Még hat hónap és elkészül a Várostörténeti Emléksétány befejező, a minorita templomtól a görögkatolikus templomig, azaz a Bajcsy Zsilinszky utcáig húzódó szakasza. Ezzel együtt rendbe teszik a Papok rétjét.

2022. 11. 21. NEM FOG A VÁROS TÖNKREMENNI

„Nekünk az a dolgunk, nap, mint nap azért kelünk fel, hogy ezekre most keletkezett gondokra megoldást találjunk. A város nem megy tönkre, ezt garantálhatom." 

2022. 11. 21. SZOCIÁLIS KAPASZKODÓK

A modern kor, a fejlett társadalom ismérve (kellene, hogy legyen), hogy az egyén, az ember nincs egyedül, nem marad magára. A bajban sem. Mert a modern ember, a modern ember alkotta társadalom az egyént nem hagyja egyedül. A bajban sem. 

2022. 08. 12. Közel másfél milliárd városfejlesztésre

Három nyertes pályázat, több, mint 1.3 milliárd Ft támogatás. Esővíztározók, új parkolók, felújított óvoda, és energetikai korszerűsítés kezdődik Nyírbátorban.

2022. 08. 10. SZEMÉTTENGER: FELFOGHATATLAN ÁLLAPOTOK

Vannak részek, ahol gyakorlatilag egy óriási szeméttelepen érezheti magát, aki a vasúton túli területre téved Nyírbátorban. Az áldatlan állapotok megszűntetését határozta el az önkormányzat. Az eddigi, sokszor ipari mennyiségű szemetet elszállítják.

2022. 06. 03. Június 4-én nyit a strand teljes kapacitással

Az önkormányzati kuponnal ingyenesen mehetnek a fürdőbe a nyírbátori óvodások és iskolások.

2022. 03. 03. CSŐTÖRÉS MIATT NINCS FŰTÉS A REFORMÁTUS ISKOLÁBAN ÓVODÁBAN ÉS A FECSKEHÁZBAN

Csőtörés miatt leállt a fűtés a Fecskeházban és a református iskolában és óvodában.

2022. 03. 01. FELKÉSZÜLNEK A MENEKÜLTEK FOGADÁSÁRA

Tömeges menekülthullámmal számol a Nyírbátori Önkormányzat. Nem csak menekültszállást hoznak létre, de foglalkoznak a gyerekekkel, munkahelyet ajánlanak a felnőtteknek, s természetesen élelmet és covid szűrést is biztosítanak az Ukrajnából menekülőknek.

2022. 03. 01. A 2-s Iskola lesz a menekültszállás

Akár többszáz ukrajnai menekültet is el tudnak helyezni, s meleg étellel is ellátják majd a háború előli földönfutókat.