2021. 05. 04. A FELELŐS POLGÁRI CSELEKVÉS

A  felelős és gyors cselekvés több járványgócot is felszámolt Nyírbátorban.  Fél év alatt 6500 elvégzett teszt, 350 felderített fertőzött és ki tudja hány elkerült tragédia. Gyorsmérleg az önkormányzati tesztelések végén.

2021. 04. 23. VITAMINOKAT ÉS TISZTÍTÓSZEREKET KAPNAK A 60 ÉVEN FELÜLI NYÍRBÁTORIAK

A koronavírus járvány óriási teher az országnak, a társadalomnak, az önkormányzatoknak és a lakosságnak is.  Az elmúlt egy év alatt a Nyírbátori önkormányzat többször döntött praktikus és az egészséget óvó adománycsomagokról.Az éppen most kezdődött akcióban a 60 éven felüli nyírbátori emberek kapnak vitamint, maszkot, fertőtlenítőszereket.

2021. 04. 13. DRÁMAI ADATOK NYÍRBÁTORBAN

Temetést temetés követ a nyírbátori köztemetőben. A korábbi évek duplájára nőtt az elhalálozottak száma a városban, de az idei március kiemelkedően drámai számokat mutat.

2021. 04. 07. IDŐS OTTHON-HIGIÉNÉS GONDOK IS

Ünnepi menű, személyes kapcsolat a hozzátartozókkal, meleg vacsora, lomtalanítás. Ja és teszt és kicsivel több gondosság és persze a mosoly. 13 év után ismét a város (Nyírbátor Város Szociális Szolgálata) üzemelteti az Idős otthont.

2021. 03. 31. Április elsejétől a város működteti az Idős otthont

Amióta Nyírbátor kilépett a kistérségi társulásból, fontos ügyként tartották napirenden az Idős otthon problémáját. A nyírbátori önkormányzat mindent elkövetett, hogy minél hamarabb visszakerüljön a város működtetésébe az intézmény.

2021. 03. 30. HETI TESZT: EREDMÉNYEK

Érdemes teszteltetni, hiszen a városban, éppen az önkormányzati tesztelések segítségével több járványgócot is sikerült felszámolni. Míg az első postai tesztelésnél több, jelenleg már egyáltalán nincs pozitív tesztet produkáló munkatárs a postánál.  

2021. 03. 23. JÁRVÁNY: DURVA ADATOK, ÖNKORMÁNYZATI INTÉZKEDÉSEK

Minden olyan intézkedést meghoztunk az elmúlt hetekben, ami segítheti a védekezést.